Avantajele apei electrolizate

CINCI TIPURI DE APĂ

Apă Super Alcalina Kangen®
pH 11

Această apă nu este de băut. Apa Super Alcalina menţine igena în viaţa dumneavoastră zilnică datorită efectului puternic de curăţare. Are beneficii de dizolvare şi termoconductoare. Uz: prepararea şi curăţarea alimentelor.

Prepararea alimentelor

Spalarea legumelor crude precum ceapa verde, bambus, wasabi și ferigă înflorită cu apa puternică Kangen®.

Curăţare

Curăţaţi tocătoarele şi prosoapele de bucătărie. Eficientă pentru curăţarea uleiului şi murdăriei de la nivelul orificiilor de aerisire, precum şi pentru curăţarea generală a bucătăriei.

Eliminarea petelor

Puterea suplimentară şi capacitatea de absorbţie a apei va îndepărta petele de cafea, sos de soia şi de ulei cu uşurinţă. De asemenea, este minunată pentru eliminarea petelor persistente din vasul de toaletă.

Vase

Utilizaţi mai puţin detergent la spălarea vaselor. Economisiţi la facturile de apă, deoarece doar o treime până la o pătrime din cantitatea obişnuită de apă este necesară pentru clătirea detergentului.

Apă Kangen®
pH 8.5-9.5

Acest tip de apă este perfect pentru băut şi pentru prepararea sănătoasă a mâncării. Această apă ionizata şi bogată în hidrogen acţionează pentru a reda alacalinitatea organismului, o condiţie optimă pentru o sănătate bună. Uz: consum, preparea mâncării, cafelei şi ceaiurilor, supelor şi sosurilor şi udarea plantelor.

Apa Kangen® este, de asemenea, favorabilă pentru bugetul dumneavoastră şi pentru mediu. Uitaţi de cumpărarea şi depozitarea tuturor acelor sticle de apă din plastic scumpe!

Supe & sosuri

Apa Kangen® intensifică aroma ingredientelor pentru ca acestea să devină fragede şi suculente. Prin urmare, mâncarea nu are nevoie de atât de multe condimente, iar excesul de sare poate fi astfel evitat.

Băut

Beţi apa Kangen® de-a lungul zilei. Spre deosebire de apa de la robinet, apa Kangen® nu are un miros neplăcut, are un gust mai uşor şi o aromă dulce, plăcută.

Cafea & ceai

Veţi fi surprinţi de culoarea, gustul şi aroma minunată a cafelei sau ceaiului preparat cu apa Kangen®. De asemenea, puteţi utiliza o cantitate mai mică de cafea sau ceai şi tot veţi obţine un gust bogat datorită acestei ape.

Prepararea mâncării

Curăţaţi legumele şi peştele. Îmbunătățiți aroma legumelor precum broccoli, ceapă, bambus etc. prin pre-fierberea acestora în apă Kangen®. Utilizați mai puține condimente și sare.

Plante

Apa Kangen® poate oferi prospeţine şi viaţă plantelor. Apa stimulează germinaţia şi îmbunătăţeşte dezvoltarea răsadurilor.

Apă Clean
pH 7

Fără clor, rugină și fără un aspect tulbure. Apa Clean este o apă delicioasă de băut. Uz: preparea mâncării sugarilor, pentru administrarea de medicamente.

Mâncarea sugarilor

Utilizaţi apă cu pH 7.0 atunci când preparaţi mâncarea celor mici.

Medicamente

Apa Clean este o apă delicioasă de băut, care este absobită cu uşurinţă la nivelul organismului. Administraţi medicamente cu această apă.

Apă Beauty
pH 4.0-6.0

Nu este de băut. Această apă uşor acidă este recunoscută pentru efectele sale astringente. Este minunată pentru curăţarea delicată şi îngrijirea pielii. Uz: spălare facială, îngrijirea părului, îngrijirea animalelor de companie, lustruire, curăţenie şi conservarea alimentelor congelate.

Spălare facială

Proprietăţile astringente ale apei acide sunt eficiente pentru a conferi un aspect tonifiat şi ferm pielii. Tamponaţi pielea şi lăsaţi să se usuce. Această apa este, de asemenea, excelentă ca toner după bărbierit.

Îngrijirea părului

Utilizaţi această apă în locul balsamului după şamponare. Reduce încâlcirea enervantă a părului şi conferă o strălucire radiantă acestuia. Păstraţi apa într-o sticlă cu pulverizator şi pulverizaţi părul şi tenul atunci când mergeţi afară.

Îngrijirea animalelor de companie

Stropiţi-vă animalul de companie cu această apă şi apoi periaţi pentru a obţine o blană moale şi strălucitoare.

Lustruire

Lustruiţi oglinzile, ochelarii de vedere, obictele din sticlă şi ferestrele pentru un luciu intens.

Curăţenie

Eliminaţi murdăria de pe parchet, plăci ceramice etc. fără a lăsa reziduuri lipicioase.

Alimente congelate

Pulverizaţi alimentele cu Apă acidă atunci când le congelaţi pentru ca acestea, inclusiv peştele şi creveţii, să nu îşi piardă gustul la dezgheţare.

Apă Super Acida
pH 2.7

Nu este de băut. Această apă are proprietăţi de dezinfectare. Utilizaţi Apa Super Acida pentru a igeniza ustensilele de bucătărie, blaturile de bucătărie, pentru a preveni contaminarea încrucişată. Uz: curăţare şi dezinfectare, igenă şi operaţiuni comerciale.

Curăţare & dezinfectare

Igenizaţi cuţitele, blaturile de bucătărie, prosoapele de vase şi de bucătărie etc. Curăţaţi şi dezinfectaţi în şi în jurul bucătăriei, care este un mediu propice pentru înmulţirea germenilor.

Igienă

Dezinfectaţi-vă mâinile, periuţa de dinţi sau utilizaţi ca apă de gură. Păstraţi un recipient cu pulverizator în baie pentru acces facil.

Operaţiuni comerciale

Saloane de înfrumuseţare, saloane de coafură, restaurante, colegii de agricultură, creşe, magazine de animale de companie şi sanatorii – toate beneficiază semnificativ în urma utilizării apei cu aciditate puternică.

Certificate si garantii

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.

Ionizator LeveLuk k8

Call Now Button