FILTRU DE DUS ANESPA - APA MINERALĂ IONIZATĂ
CU EFECT SPA

NOUL sistem exclusiv FILTRU DE DUS ANESPA DX Spa, pe care îl puteţi folosi acasă, transformă baia obişnuită într-o staţiune naturală cu apă termală.

ANESPA DX produce un flux continuu de apă minerală ionizată, sănătoasă. Echipat cu un nou cartuş ceramic, mai mare, dispozitivul elimină aproape 100% clorul și alte substanțe nocive din apa de la robinet și adaugă minerale sigure, hidratante care sunt sănătoase pentru piele și păr. Bucurați-vă de un duș sau de o baie minunată în apa termală ANESPA DX!

Sistemul dumneavoastră de Spa pentru acasă – Filtru de dus Anespa

Bucurați-vă de o experienţa spa relaxantă cu ANESPA DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș pentru un masaj relaxant, baia dumneavoastră se poate transforma instantaneu într-o experienta de izvor termal. Generează: Apă minerală ionizată pentru baie sau duș.

Îndepărtează substanțele nocive

Sistemul de purificare a cartușului elimină eficient clorul și bacteriile, oferind o senzaţie de prospeţime şi revigorare. Protejați-vă pielea delicată împotriva efectelor dăunătoare ale apei de la robinet. Contine filtru activ de cărbune Futama – filtru interior ceramic.

poza nume
Apă minerală ionizată

Conține un amestec de ingrediente naturale termale și minerale, oferindu-vă senzația că vă bucurați de un izvor fierbinte, plăcut, profitând de apa minerală ionizată. Relaxaţi-vă și bucuraţi-vă!

Experiența maximă Spa Acasă

Tufa

Tufa este o piatră minerală de calciu, care vine direct din Futama Radium Hot Spring din Hokkaido, Japonia. Piatra transformă apă de la robinet în apă termala.

Piatră MIC

Potasiul diluat din cărbune activat de bambus are un efect calmant și relaxant.

Putere piatră

Prin forța magnetică puternică a unui magnet de neodim, apa de la robinet este transformată în apă mai puțin iritantă și o activata pentru a îmbunătăți dizolvarea mineralelor în apă.

Specificațiile produsului

Plăci electrod    N/A
Dimensiune placă: (mm)  N / A
Generează:  Apă minerală ionizată pentru baie şi duş
Interval pH:  la fel ca cel al apei de la robinet
Putere: (W)  N/A
Greutate totală: (kg)2.5
Dimensiuni WHD: (mm) 130 x 346
Rată producţie: (l/min) 2.6  
Utilizare facilă: Foarte simplu de instalat şi utilizat
Garanţie: (ani) 3
Caracteristici noi pentru modelul DX: Cartuș ceramic mai mare, are conține o cantitate mai mare de bile ceramice.
Noua, bază reproiectată pentru un proces mai eficient de înlocuire a filtrelor.

Preţ filtru de dus Anespa: 2200,00 € + 19% TV

Certificate si garantii

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.
Call Now Button