Apa Kangen Sibiu este o apa cu un gust placut, alcalina, micro-structurata si bogata in ioni negativi de OH ce ii confera proprietati antioxidante.

Apa Kangen Sibiu este Apa Buna de Acasa

Puteţi fi mândri că oferiţi organismului cea mai bună apă consumând doar apa Kangen. Nimic nu susţine mai bine starea generală de sănătate ca apa bună, alcalină.
sd501
 
Se recomanda consumul apei ionizate proaspete pentru a beneficia in totalitate de proprietatile ei. In cel mult un an de zile se recupereaza investitia pentru un ionizator de apa si, practic, obtineti apa kangen la pretul apei de la robinet.
 

PREZENTARE GRATUITA SI COMENZI
APA KANGEN SIBIU

Aveti incredere in experienta noastra

Peste 8 ani de interactiuni cu sute de clienti, doctori si nutritionisti, sute de vanzari si aparate montate in intreaga lume. Daca va doriti sa aflati mai mult despre beneficiile apei Kangen, sa testati si sa beneficiati de avantajele folosirii unui ionizator de apa in gospodaria dumneavoastra, ma puteti contacta pentru informatii sau pentru a plasa comanda dumneavoastra.

Va mai ofer:

PREZENTARE GRATUITA ionizatoare si a celor 5 tipuri de apa ionizata
DEMONSTRATIE proprietatile apei Kangen
MONTAJ GRATUIT pentru ionizatoarele de apa in orice oras din Romania,
CONSULTANTA DE UTILIZARE ionizatoare in toata perioada de functionare
DISTRIBUTIE CONSUMABILE
Marian-Lorandt
 

CELE MAI BINE VANDUTE PRODUSE

 
 

Mii de consumatori multumiti:

 
O imagine face cat 1000 de cuvinte. Ionizatoarele LeveLuk au ajuns la peste 10 000 de consumatori din toata Romania si sute de mii in intreaga lume. Fie ca au fost restaurante, sali de sport, cabinete de nutritie sau case particulare, cele 5 tipuri de apa ionizata au fost de un real folos, investitia amortizandu-se intr-un timp foarte scurt.
 

Certificate si garantii

 
Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.
Call Now Button