Ce este apa Kangen®?

Termenul Kangen înseamnă “reîntoarcerea la origini” în limba japoneză. Apa Kangen® este o apă alcalină, produsă de dispozitivele de ionizare şi filtrare Enagic. Timp de peste 40 de ani, apa Kangen® a fost utilizată în Japonia pentru a ajuta la redarea stării originale, alcaline a organismului. Aceste aparate pot transforma apa obişnuită de la robinet în apă de băut sănătoasă, alcalină, cu gust proaspăt. Apa Kangen® este superioară apei de la robinet şi apei purificate. 

Apa Kangen® are potenţial de oxido-reducere negativ sau ORP.
 
Apa Kangen® nu elimină o cantitate mare de minerale, care se pierd în procesul de purificare a apei îmbuteliate.
Alegând să consumaţi apă alcalină, ajutaţi organismul să se reîntoarcă la starea sa de echilibru. Ce este Apa Kangen®? – este o apă curată, proaspătă cu un gust minunat pentru a obţine o stare de sănătate optimă!

Proprietăţile apei Kangen

Bogată în hidrogen  

Apa bogată în Hidrogen are o concentraţie ridicată de Hidrogen Molecular (H2). Hidrogenul Molecular este un antioxidant eficient care se difuzează rapid la nivelul membranelor celulare, reduce radicalii liberi şi suprimă de stresul oxidativ.

Prin procesul de electroliză, apa de la robinet devine apă Kangen®, bogată în hidrogen. 

Oxidare

Reacțiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi. Antioxidanții împiedică aceste reacții, dar ratele crescute de oxidanți și antioxidanți insuficienți în organism provoacă stres oxidativ și distrug sau ucid celulele. Aprovizionarea constantă a surselor externe de antioxidanți ar trebui să facă parte din dieta zilnică pentru a reduce stresul oxidativ și vătămările asociate acestuia. Din acest motiv, toată lumea ar trebui să aibă grijă nu numai de cantitatea de apă consumată, ci și de calitatea apei. Ambele sunt esențiale pentru bunăstarea noastră. 

Alcalină

Ca în majoritatea lucrurilor din viaţă, sănătatea optimă începe cu echilibrul. Organismul nostru trebuie să mențină un nivel echilibrat al pH-ului de 7,365, care este ușor alcalin. O scară pH este utilizată pentru a determina dacă o substanță este acidă sau alcalină. Pe această scară 7.0 este valoarea neutră. Orice substanţă a cărei valoare este peste 7 este considerată alcalină, iar sub 7 este considerată acidă. 

ORP (Potenţial de oxido-reducere) negativ

Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare ridicată ORP (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În termeni generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicată pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare).
O valoare redusă a ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consum oral.
La fel ca pH-ul, valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei. 

Certificate si garantii

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.
Call Now Button