Doriţi să vă detoxifiați, energizați și întăriți corpul cu Kangen UKON? Suplimente turmeric!

Ukon™ (turmericul sălbatic) a fost recunoscut de secole ca fiind o substanţă naturală de vindecare. A fost cunoscută încă din epoca dinastiei Ryukyu ca un puternic antioxidant, iar medicina antică din India (Ayurveda) a folosit turmericul ca substanţă analgezică, antibacteriană, antiinflamatoare, anti-alergică și antioxidantă de peste 6000 de ani.

Crescut în Japonia

Zona în care se cultivă Kangen Ukon ™, oferit de Enagic este cunoscută sub numele de Yanbaru (vârful nordic al insulei Okinawa). Yanbaru este deseori denumită “comoara naturii” (shizen no takara) în limba japoneză. Ukonul de primăvară (recoltat exclusiv pentru Enagic) este cultivat organic în ferme dedicate din Yanbaru și este 100% lipsit de substanțe chimice dăunătoare utilizate în agricultura convențională de calitate inferioară.
Doar Kangen Ukon ™ Enagic conține uleiurile esențiale Okinawan Ukon.

turmeric kangen ukon

Recoltat cu grijă

Doar Kangen Ukon ™ Enagic conține uleiurile esențiale Okinawan Ukon. Fiecare ingredient este 100% vegetal, favorabil pentru vegetarieni, fără absolut nicio utilizare a produselor de origine animală.

apa Kangen in Kangen Ukon

Utilizarea apei Kangen®

Ukon de Primăvară şi Ukon de toamnă sunt curățate și dezinfectate cu apa super alcalina Kangen® și cu apa super acida la fabrica noastră Enagic Ukon. Acesta este primul supliment obținut vreodată prin combinarea curcuminei, a apei Kangen® și a uleiurilor esențiale de primăvară Ukon,100% fără aditivi.

Gel patentat

Produsul nostru patentat sub formă de capsule gelatinoase, Kangen Ukon ™, pe bază de plante 100%, este completat cu ingrediente antioxidante cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de perilă, semințele de in și tocotrienol. În plus, caragenanul, algă marină derivată, este utilizat ca ingredient pentru acoperirea capsulei.

Îmbogățit cu ingrediente de calitate
superioară și uleiuri esențiale

Curcumina

Elimină radicalii liberi şi este antioxidant

Niacina

Ajută la menţinerea pielii sănătoase şi promovează funcţionarea sănătoasă a ficatului

Minerale sănătoase

Cum ar fi calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, mangan, fosfor și seleniu

Ulei de seminţe de in

Facilitează funcția cardiovasculară sănătoasă și ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol

Ulei de măsline

Ajută la menținerea unor niveluri sănătoase de lipoproteine cu densitate scăzută (LDL)

Ulei de primulă de seară

Poate ajuta la menținerea nivelului adecvat al colesterolului și al zahărului din sânge

Ulei Perilla

Elimină radicalii liberi şi este antioxidant

 Ulei de seminţe de in

“Super Vitamina E” cu proprietăţi puternice antioxidare

Specificațiile produsului

Cantitate pe servire %DRV*
Praf de turmeric 360 mg
Ulei de turmeric 30 mg
Tărâţe de orez
Tocotrienolii din care
30.0 mg
4.8 mg
Vitamina B2 (Riboflavină) 15.0 mg   1071.4 %
Vitamina E (d-?-Tocoferol)  10.0 mg 83.3 %
3.0 mg 272.7 %
  3.0 mcg 18.7 %
AcidFolic 0.09 mg 45.0 %
Vitamina B12   0.03 mg  1200.0 %

Suplimentele nu sunt concepute ca substitut pentru o dietă variată şi echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor sub trei ani./Produsul nu trebuie administrat în caz de obstrucție biliară. Încaz de pietre biliare, se aplică numai după consultarea medicului. Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.   % = Procent referință nutrițională DRV Cantitate zilnică recomandată: administraţi 3 capsule pe zi.

Certificate si garantii

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru managementul calității și managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asociația de calitate pentru certificarea produselor și este membru al prestigioasei Asociații de vânzări directe.

Call Now Button